Particulier

Particuliere verzekeringen zijn verzekeringen die jezelf afsluit om jezelf en jouw bezittingen te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen. Deze verzekeringen zijn belangrijk omdat ze financiële bescherming bieden tegen onverwachte gebeurtenissen zoals diefstal, brand, ongevallen, ziekte, enzovoort.

Wij hebben verschillende soorten particuliere verzekeringen, waaronder woonhuis- en inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, autoverzekeringen, zorgverzekeringen, enzovoort. Het is belangrijk om de juiste verzekeringen af te sluiten die passen bij uw persoonlijke situatie en behoeften. 

Overtuigende kracht
Wat we kunnen betekenen voor particulieren

Ben je op zoek naar een betrouwbare en deskundige verzekeringsadviseur in Noord-Nederland? Zoek dan niet verder je bent bij Wesley en Frank van Candor aan het juiste adres. We zijn een lokaal kantoor met een sterke verbondenheid met de regio. We kennen de mensen, de cultuur en de risico’s. We bieden persoonlijk contact gecombineerd met digitale mogelijkheden, korte lijnen en de Drentse Noordelijke nuchterheid. We zijn betrokken, flexibel en creatief. Wij denken met je mee en zoeken naar de beste oplossing voor jouw situatie. Of het nu gaat om jouw auto, huis, gezondheid of bedrijf, wij staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Zeer scherpe premies
Ruime keuze uit verzekeraars
Pakketkorting tot wel 10 procent
Alles overzichtelijk in een pakket
Geregeld in
4 stappen
Stap 1

Stap 1

Kennismaken

Bij onze kennismaking nemen we ruim de tijd om elkaar te leren kennen. Jij hebt de keuze: ontmoeten we elkaar bij jou thuis of verwelkomen we je op ons kantoor? Het is voor ons beiden van groot belang om te ontdekken of er een wederzijdse klik is

Stap 2

Stap 2

Inventariseren

Tijdens ons gesprek inventariseren we jouw wensen, behoeften en risico’s. Na deze ontmoeting hebben we een helder beeld van wat jij precies wilt, en jij weet op jouw beurt wat wij voor jou kunnen betekenen. Bij ons kun je altijd rekenen op vriendelijkheid, eerlijkheid en professioneel advies. Nu is het moment aangebroken om terug te keren naar ons kantoor, waar we alles tot in de puntjes voor je uitwerken.

Stap 3

Stap 3

Advies

Bij ons op kantoor gaan we actief aan de slag om het beste advies voor jou te creëren. We onderzoeken meerdere verzekeringsoplossingen bij diverse verzekeraars, zodat we tot een optimaal advies kunnen komen dat naadloos aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften.

Stap 4

Stap 4

Adviesgesprek

In dit gesprek presenteren wij onze op maat gemaakte verzekeringsoplossing(en). Hoewel er wellicht nog enkele aanpassingen nodig zijn, kun je daarna rekenen op advies dat precies bij jou past. Voor ons is dit het startpunt van een langdurige relatie, waarbij we ons uiterste best zullen doen om jouw belangen te behartigen.

Een greep
Uit de verzekeringen

Als particulier zijn er verschillende verzekeringsmogelijkheden beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zorgverzekering, autoverzekering, huis of inboedelverzekering. Ook voor je hobby of sport hebben wij mogelijkheden Het is belangrijk om te kijken welke verzekering het beste bij jouw situatie past.

Als je op zoek bent naar onafhankelijk advies kun je bij ons terecht. Candor bestaat al sinds 1999 en samen met mijn collega hebben we ruim 40 jaar ervaring! Wij hebben keuze uit tientallen verzekeraars.

Een kleine greep uit onze verzekeraars
Nationale Nederlanden
ASR
Allianz
Klaverblad
Unigarant
Maak een
Afspraak

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek en ervaar wat wij voor je kunnen betekenen.