Zakelijk

Zakelijke verzekeringen zijn een belangrijk onderdeel van het runnen van een bedrijf. Ze bieden bescherming tegen onvoorziene omstandigheden die de financiële stabiliteit van jouw bedrijf kunnen bedreigen. Er zijn verschillende soorten zakelijke verzekeringen, waaronder aansprakelijkheidsverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, verzuimverzekering, gebouwen, goederen en zakelijke autoverzekeringen. Wij bieden een breed scala aan zakelijke verzekeringen voor zowel ZZP’ers als MKB-bedrijven. 

Overtuigende kracht
Wat we kunnen betekenen voor het MKB

Een regionale en betrouwbare verzekeringspartner uit Emmen. Ben je op zoek naar een betrouwbare en deskundige verzekeringsadviseur voor je mkb bedrijf? Dan ben je bij Candor aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf sinds 1999 met veel ervaring in de verzekeringsbranche. Samen met mijn collega ruim 40 jaar. We kennen als noorderlingen de regio en de uitdagingen, waar je als ondernemer mee te maken als geen ander. We bieden persoonlijk en lokaal advies op maat, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om schade-, inkomensverzekeringen -, of preventievragen, We zoeken de beste oplossing tegen de scherpste premie en de beste voorwaarden. Frank en Wesley staan klaar om jou te helpen met al jouw verzekeringsvragen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Candor voor jouw kan betekenen.

100% onafhankelijk
Veel kennis en ervaring
Wij kennen de lokale markt
Keuze uit vele aanbieders
Geregeld in
4 stappen
Stap 1

Stap 1

Kennismaken

Bij onze kennismaking nemen we ruim de tijd om elkaar te leren kennen. Jij hebt de keuze: ontmoeten we elkaar bij jouw bedrijf of verwelkomen we je op ons kantoor? Het is voor ons beiden van groot belang om te ontdekken of er een wederzijdse klik is

Stap 2

Stap 2

Risico inventarisatie

Tijdens ons persoonlijke gesprek brengen we nauwkeurig de risico’s in kaart die jij en jouw bedrijf mogelijk lopen. Dit doen we met behulp van een grondige vragenlijst. Op basis van deze inventarisatie kunnen we jou vervolgens voorzien van een op maat gemaakt advies.

Stap 3

Stap 3

Adviseren

Bij ons op kantoor gaan we actief aan de slag om het beste advies voor jou te creëren. Allereerst werken we de vragenlijst verder uit met behulp van onze Risk Management software. Met de uitkomsten van het Risk Management rapport en de input van jou, zijn wij in staat om meerdere verzekeringsoplossingen aan te vragen bij diverse verzekeraars. Wij zetten ons volledig in om tot een zo goed mogelijk advies te komen dat aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Stap 4

Stap 4

Adviesgesprek

In de loop van dit gesprek, nadat we de uitkomsten van ons Risk Management rapport met jou hebben besproken, presenteren wij onze op maat gemaakte verzekeringsoplossing(en). Hoewel er wellicht nog enkele aanpassingen nodig zijn, kun je daarna rekenen op advies dat precies bij jou en jouw bedrijf past. Voor ons is dit het startpunt van een langdurige relatie, waarbij we ons uiterste best zullen doen om jouw belangen te behartigen.

Onze
Specialiteiten

Als je ondernemer bent in het midden- en kleinbedrijf (MKB), dan weet je dat er veel risico’s zijn verbonden aan het runnen van een bedrijf. Je kunt te maken krijgen met schade aan het pand, inventaris, goederen of voertuigen. Je kunt aansprakelijk worden gesteld voor schade die jij of jouw werknemers veroorzaken aan anderen. Of je kunt te maken krijgen met verzuim van het personeel of arbeidsongeschiktheid van jezelf. Er kunnen juridische conflicten met klanten, leveranciers of concurrenten gaan spelen . Al deze risico’s kunnen grote financiële gevolgen hebben voor jouw bedrijf.

Daarom is het verstandig om jouw bedrijfsrisico’s goed in kaart te brengen en te kijken welke verzekeringen er nodig zijn om deze risico’s af te dekken.  Maar welke verzekeringen zijn relevant? Wat zijn de kosten? En hoe kun je MKB-verzekeringen vergelijken? Als ondernemer is het belangrijk om de juiste verzekeringsoplossingen te hebben voor jouw bedrijf. Candor kan je helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor jouw bedrijf. Wij bieden ondersteuning aan ondernemers in verschillende fasen van het bedrijf. Van starters tot bedrijven die al jaren lang bestaan. Wij kunnen jou helpen bij het maken van de juiste verzekeringskeuze. Wij zijn er niet alleen in goede tijden, maar ook wanneer er bijvoorbeeld schade is. Naast MKB  hebben we door de jaren heen veel kennis opgedaan in onderstaande bedrijven en branches.

Een garageverzekering biedt bescherming tegen onder andere schade aan klantenvoertuigen, aansprakelijkheid en nog veel meer. zo kunnen wij je handelaarskenteken verzekeren , je handelsvoorraad of gebouwen.

Wij werken met meerdere verzekeraars waaronder: Bovemij, Allianz, Nationale Nederlanden , ASR, de Zeeuwse en Amlin.

Wij hebben jarenlange ervaring in het verzekeren van garagebedrijven. We zijn hierin een van de grootste landelijke spelers.  Kijk ook eens op onze website: verzeker-je-garage.nl of nog beter: maak een afspraak met ons.

Een recyclingverzekering biedt dekking voor verschillende risico’s die uw recyclingbedrijf kan lopen. De exacte dekking kan variëren afhankelijk van de verzekeraar en het type verzekering dat u kiest. Over het algemeen biedt een recyclingverzekering dekking voor schade aan uw bedrijfseigendommen, zoals machines en apparatuur, evenals aansprakelijkheid voor letsel of schade aan eigendommen van derden. Andere risico’s die mogelijk worden gedekt, zijn onder meer bedrijfsonderbrekingen, diefstal en vandalisme.

Het is geen makkelijk risico om te verzekeren. Toch lukt het ons veelal om met een passende aanbieding te komen.

Wij bieden verschillende soorten verzekeringen aan voor bouwbedrijven, aannemers, zzp’ers en andere professionals in de bouwsector, zoals voegbedrijven, kitters, schilders, installatie en stoffeerders . Enkele voorbeelden van onze verzekeringen voor de bouw zijn:

  • Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB): Deze verzekering dekt de schade die u of uw medewerkers veroorzaken aan derden, zoals opdrachtgevers, onderaannemers of omwonenden. Bijvoorbeeld als u per ongeluk een muur omver rijdt of een waterleiding beschadigt.
  • Construction All Risks (CAR): Deze verzekering dekt de schade aan of het verlies van uw bouwproject, inclusief de materialen, het materieel en de arbeidskosten. Bijvoorbeeld als uw bouwproject wordt getroffen door brand, storm, diefstal of vandalisme.
  • Montageverzekering: Deze verzekering dekt de schade aan of het verlies van uw montageproject, zoals het installeren van machines, apparaten of installaties. Bijvoorbeeld als uw montageproject wordt beschadigd door een kortsluiting, een bedieningsfout of een constructiefout.
  • Eigen vervoer: je spullen die je bij je hebt voor een schilder bijvoorbeeld zijn verf, of voor de stoffeerder vloerbedekking
  • Bestelbus/vrachtauto :Ook deze kunnen wij goed en voordelig verzekeren.

Als je op zoek bent naar een horecaverzekering , kun je contact opnemen met Candor. Ze hebben expertise in het verzekeren van horecabedrijven en kunnen je helpen bij het vinden van de juiste dekking voor uw bedrijf.

Kijk ook eens op onze website: verzeker-je-horeca.nl. Of nog beter: maak een afspraak met ons, al velen gingen je voor.

Met de verzekering voor de eigen rijder kun je jouw vrachtauto, de aanhangwagen of oplegger perfect verzekeren. Net als bij een personen auto hebben we WA, WA beperkt casco of Allrisk met de nodige aanvullende verzekeringen. Daarnaast kan ook je bedrijfs- en vervoerdersaansprakelijkheid worden verzekerd, of een gehuurde container of trailer en rechtsbijstand. Onze eigen rijder verzekeringen zijn scherp geprijsd, duidelijk en overzichtelijk.

Detailhandel heb je in vele vormen, zoals supermarkten, kledingzaken, schoenen , elektronica of boekhandels, maar ook online, via webshops of marktplaatsen. Detailhandel is een belangrijke sector voor de economie, omdat het zorgt voor werkgelegenheid, omzet en innovatie. Detailhandel is ook een dynamische sector, die voortdurend verandert door trends, concurrentie en technologie. Detailhandelaren, maar ook wij, moeten zich continu aanpassen aan de wensen en behoeften van onze klanten. Ook daarom is het verzekeren van detailhandel een vak op zich! Geen twee winkels zijn gelijk. Wij hebben veel klanten uit de detailhandel. Het is een leuke tak om te verzekeren.

Maak een
Afspraak

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek en ervaar wat wij voor je kunnen betekenen.