Wij zijn Candor

Wij zijn een assurantie kantoor. We verzorgen dagelijks voor veel MKB-bedrijven en particulieren de verzekeringen Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan in het MKB. Candor is een echt MKB en familie bedrijf. Naast MKB bedrijven hebben we veel klanten afkomstig uit de garage en de horeca branche. Inmiddels zijn we een grote speler in deze branches.

In alles proberen we daarbij zo persoonlijk mogelijk te zijn. De menselijke maat daar gaat het om. Candor heeft agentschappen bij meerdere verzekeraars. Voor nagenoeg alles hebben wij een oplossing.

Frank Berndt

Frank Berndt, een ervaren noordelijke professional, brengt al meer dan 29 jaar passie en expertise naar de verzekeringswereld. Zijn nuchtere benadering en behulpzame instelling maken hem een betrouwbare steunpilaar voor klanten. Met zijn toewijding staat hij altijd klaar om te helpen en advies te bieden. Als hobby’s heeft hij wielrennen, zwemmen, golf en  fitness. Zijn vrije tijd brengt hij graag buiten door met activiteiten in de natuur. Hij houdt van lekker eten onder het genot van een goed glas wijn of een bijzonder biertje.

Wesley Koning

Wesley Koning, een jonge ambitieuze verzekeringsadviseur uit Emmen. Als echte Emmenaar is hij verbonden met de regio en haar lokale behoeften en weet hij wat er leeft onder de mensen. Als echte familie man is hij graag onderweg met zijn gezin. Als hobby;s heeft hij kickboksen, zwemmen en mag hij graag lekker koken. Als ondernemer werkt hij met toewijding bij Candor om mensen te helpen met passende verzekeringsoplossingen, altijd met een persoonlijke touch.

Maak een
Afspraak

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek en ervaar wat wij voor je kunnen betekenen.