Lease

Ben je op zoek naar de ultieme rijervaring zonder de zorgen die gepaard gaan met eigendom? Dan zijn Operational en Financial Lease dé oplossingen die jouw rijervaring naar een hoger niveau tillen. Of je nu een ondernemer bent die zijn wagenpark wil uitbreiden of een particulier die de nieuwste modellen wil ervaren, deze lease-opties bieden de perfecte balans tussen flexibiliteit, comfort en financiële gemoedsrust.

Overtuigende kracht
Wat wij voor jou kunnen betekenen als het om lease gaat

Financieel verantwoorde mobiliteit: wat houdt dat in? Een leasecontract aangaan is voor klanten een belangrijk onderdeel van hun maandlasten. Daarom gaan wij voor financieel verantwoorde mobiliteit.

Samen zorgen we ervoor dat jij  in een auto rijdt die bij jouw levensstijl en financiële plaatje past. Vind je een korte levertijd belangrijk , een auto met verschillende opties of ben je op zoek naar een interessante aanbieding ? Jouw wensen staan bij Candor centraal. Actuele aanbiedingen  Door samen te werken met maar liefst 6 leasemaatschappijen en meerdere importeurs beschikken we altijd over de beste deals. Heel vaak hebben wij de beste prijs en voorwaarden.

Inclusief wegenbelasting
Onderhoud, reparatie en banden
24/7 pechhulp
Geen onverwachte kosten
All Risk verzekerd
Geregeld in
4 stappen
Stap 1

Stap 1

Kennismaken

Bij onze kennismaking nemen we ruim de tijd om elkaar te leren kennen. Jij hebt de keuze: ontmoeten we elkaar bij jou thuis of verwelkomen we je op ons kantoor? Het is voor ons beiden van groot belang om te ontdekken of er een wederzijdse klik is

Stap 2

Stap 2

Inventariseren

Samen met jou kijken we naar de verschillende leasemogelijkheden, zoals operationele lease, financial lease en het type auto. We geven je eerlijk en deskundig advies over de beste keuze voor jouw situatie. Of je nu een ondernemer bent die zijn wagenpark wil uitbreiden of een particulier die de nieuwste modellen wil ervaren, wij hebben de perfecte leaseauto voor je. Met onze leaseopties geniet je van flexibiliteit, comfort en financiële gemoedsrust.

Stap 3

Stap 3

Begeleiding aanvraag

We zullen je helpen bij het bestellen van de auto of het indienen van de financieringsaanvraag. Nadat je de auto hebt besteld en de financieringsaanvraag is goedgekeurd, zullen we je begeleiden bij het afhandelen van de administratie.

Stap 4

Stap 4

Aflevering van de auto

We houden contact met de leasemaatschappij en houden je op de hoogte van de leverdatum. We kunnen zelfs met je meegaan bij de aflevering van de auto. Onze service omvat ook het afhandelen van de administratie en het beantwoorden van eventuele vragen die je hebt.

Soorten
Lease

Ben je op zoek naar de ultieme rijervaring zonder de zorgen die gepaard gaan met eigendom? Dan zijn Operational en Financial Lease dé oplossingen die jouw rijervaring naar een hoger niveau tillen. Of je nu een ondernemer bent die zijn wagenpark wil uitbreiden of een particulier die de nieuwste modellen wil ervaren, deze leaseopties bieden de perfecte balans tussen flexibiliteit, comfort en financiële gemoedsrust.

Met Operational Lease geniet je van een zorgeloze rijervaring. Deze all-inclusive leaseoptie dekt niet alleen de kosten van de auto, maar ook de verzekering, onderhoud en eventuele reparaties. Het is als het hebben van je eigen persoonlijke conciërge voor je auto. Geen verrassingen, geen gedoe – alleen maar puur rijplezier. Het maandelijkse bedrag blijft stabiel, waardoor je gemakkelijk je budget kunt beheren terwijl je geniet van de nieuwste modellen en technologische snufjes.

Met Financial Lease stap je in de wereld van eigenaarschap zonder de financiële druk van directe aanschaf. Je geniet van het gevoel van eigendom terwijl je de betalingen spreidt over een vooraf bepaalde periode. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor ondernemers die hun bedrijfsmiddelen willen uitbreiden zonder grote kapitaalinvesteringen. Bovendien kun je profiteren van fiscale voordelen, waardoor je zakelijke kosten kunt optimaliseren.

Of je nu kiest voor Operational Lease of Financial Lease, beide opties bieden flexibiliteit, gemak en de luxe van rijden zonder je zorgen te maken over onverwachte kosten. Ontdek de vrijheid van leasen en laat de experts de details regelen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – de weg voor je en de ongekende mogelijkheden die elke kilometer met zich meebrengt.

Kies voor vrijheid, kies voor Operational en Financial Lease – jouw sleutel tot een moeiteloze rijervaring!

Onze
Lease auto’s

Bij ons gaat auto leasen verder dan slechts een transactie; het is een unieke reis naar het vinden van de perfecte auto die naadloos aansluit op jouw levensstijl en behoeften. Stap binnen in onze showroom van diversiteit, waar we een uitgebreide selectie aan auto’s aanbieden, zodat je de ultieme rijervaring kunt vinden die bij jou past.

Of je nu op zoek bent naar de verfijnde elegantie van een luxe sedan, de veelzijdigheid van een SUV, of de opwindende dynamiek van een sportwagen – onze vloot omvat een breed scala aan modellen van toonaangevende fabrikanten. Van bekende merken tot exclusieve modellen, wij hebben ze allemaal. Ontdek de nieuwste technologische innovaties, comfortabele interieurs en stijlvolle designs die elke rit transformeren in een ervaring. Van Benzine tot elektrisch of toch maar liever een hybride auto.

BENZINE

Fiat 500

 PRIVATE LEASE
PRIJS€ 274,00
AANTAL K/M’S5000
TERMIJN72

Flexlease mogelijk na 12 maanden kosteloos beeindigen zonder opgaaf van reden.

BENZINE

Opel Corsa

 PRIVATE LEASE
PRIJS€ 364,00
AANTAL K/M’S5000
TERMIJN72

Flexlease mogelijk na 12 maanden kosteloos beeindigen zonder opgaaf van reden.

ELEKTRISCH

Volvo EX30

 ZAKELIJKE LEASE
PRIJS€ 462,00
AANTAL K/M’S10.000
TERMIJN60

Maak een
Afspraak

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek en ervaar wat wij voor je kunnen betekenen.